HAKKIMIZDA

ENSAR VAKFI HAKKINDA

Ensar Vakfı Genel Merkezi İstanbul’da bulunmakta olup, kurulduğu 1979 yılından beri aşağıda belirtilen gayelerini gerçekleştirmek için çalışmaktadır. Ayrıca Ensar Vakfı’nın 30 ilde faaliyet gösteren şubeleri çalışmalarına devam etmektedir. Bulunduğu illerde gerçekleştirdikleri ilmihal, tefsir vb dini ilimlerle ilgili seminerler konferans ve yardım faaliyetleri gibi çalışmalar artarak devam etmektedir. Yaptıkları çalışmalar Ensar Vakfı’nın hizmet alanlarının Türkiye geneline taşınmasına vesile olmaktadır. Bu çalışmaları ilimizde de gerçekleştirmek amacıyla Aksaray Şubemiz açılarak sizlere hizmet etmeye başlamıştır.

GAYEMİZ

Vakfımızın öncelikli meselesi, insanımızın düşünce, ilim ve ahlak kalitesini yükseltmektir. Vakıf olarak, ülkemiz insanının kalitesini artırmak için hizmet üreten bir vakıf olmak vizyonunu benimsedik. Bu amaç doğrultusunda eğitim çalışmalarına ve destek seminerlerine öncelik verdik.

Halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnsanlığın insanlık tarihi boyunca geliştirilmiş olduğu yüce değerlerden biri, hiç şüphesiz, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun sembolü olan vakıflardır. Yaşanabilir bir geleceğin inşası için, eğitim önceliğimizdir.

AKSARAY ŞUBESİ

20 AĞUSTOS 2011 tarihinde Bilal BİLECİK başkanlığında 10 kişilik Yönetim Kurulu ile faaliyetlerine İpekyolu İş Merkezi Kat 4 no: 21 (Final Dersanesi Üzeri) adresinde başlamıştır.